Majbrit Wigø Madsen
Beskrivelse

Jeg har gennemført DcH’s grund træneruddannelse, blev færdig foråret 2015 og taget agility overbygningen

I DCH Jyderup er jeg pt. træner for Agility hygge, men har tidligere været træner for Rally.

Jeg har haft hund siden maj 2008, hvor jeg købte den 1 årige Border Collie Yorick. Umiddelbart efter at have købt hunden startede jeg i DcH Jyderup på unghundehold. Derefter har Yorick og jeg trænet Rally og Agility. Yorick og jeg har deltager til konkurrencer i både Rally (bestået begynder og øvet klassen) og Agility (bestået klasse 1 og løbet en del klasse 2, som senior) I november 2012 købte vi en Border Collie mere den 3 årige Jessie. Jessie og jeg har hyggetrænet lidt Rally og Agility. Derudover går vi med jævne mellemrum til hyrdning, hvor vi hyrder får. Vi har deltaget i Rally konkurrencer og bestået begynder klassen.

Hjemme hos mig holder vi hund for selskabets skyld og nyder meget at holde ferie med dem og gå lange ture. Jeg synes det er sjovt at se hvor meget hundene kan lærer og hvor gode de er til at træne mig 0) konkurrence er mest for det sociale og ikke noget jeg målrettet træner på.

Jeg har nu kun Jessie tilbage og vi går ikke i konkurrence mere, men hun elsker at være med mig også at komme til træning.

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer