Kasserer
Lene Primdahl
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Grethe Timmermann
Præsentation
22723495

Næstformand Grethe Timmermann

Jeg startede i klubben i 2015 med min Vestgotaspids Lisa. Vi træner lydigehed på C niveau.
Jeg blev valgt til bestyrelsen i 2018, og er valgt som næstformand. 

Kontaktoplysninger: 
  • Mobil: 22723495
  • Mail: næstformand@dch-jyderup.dk
Se hele beskrivelsen
Ania Holm
Præsentation

Jeg startede med at træne i dch-Jyderup vores første hund, en grand danois ved navn Jessie i 2011. Jeg holdt dog pause i nogle år og vendte tilbage med vores nr. 2 grand danois Merle i 2018. Kort efter trådte jeg ind i bestyrelsen som suppleant. I 2020 var jeg i en kortere periode midlertidig formand for klubben, da vi pludselig stod uden fungerende formand. Pt. er jeg inden i mit 2. valg år som bestyrelsesmedlem og er pt. næstformand i klubben. Træningen... ja, den har min mand overtaget :-)

DCH-Jyderup er for mig en levende og hyggelig klub. Jeg nyder at tale hund med andre, som er ligeså hundetosset som mig selv. Jeg nyder at vi er så forskellige, men samtidig har et fællesskab i og omkring vores hunde.

Og så oplever jeg en kæmpemæssig vilje for at få klubben til at køre. Selvom det har taget mange kræfter og mange kampe at få vores klubhus, samtidig med at vi skulle helskindede ud af corona-krisen, så har de frivillige stået skulder ved skulder og har formået at bibeholde den helt særlige stemning der er i DCH-Jyderup.

Se hele beskrivelsen
Suppleant - bestyrelsen
Kirsten Beier
Præsentation
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer